Η τιμιότητα είναι θεμελιώδης, η ποιότητα είναι ζωή, το lnnovation είναι δύναμη, και η υπηρεσία είναι ψυχή!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Αντι φάρμακα γήρανσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αντι φάρμακα γήρανσης για τις πωλήσεις
Γειά σου η Linda, αυτό είναι πολύ συμπαθητική στη συνεργασία με σας. Η σκόνη σας και η υπηρεσία σας είναι πολύ καλές. Θαυμάζω την εργασία σας. Ευχαριστίες πάλι.

—— -- Armando από την Ιταλία

Έχω κάνει επιχειρήσεις με αυτήν την επιχείρηση πολλές φορές. Πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα. Είναι μια πολύ καλή διαπραγμάτευση.

—— -- Σημάδι από τις ΗΠΑ

Η αποστολή είναι πάντα γρήγορη και ασφαλής. Σίγουρα θα κάνει περισσότερες επιχειρήσεις με τους.

—— -- Tom από το UK

Ένας από το φίλο μου αγόρασε τα προϊόντα από αυτήν την επιχείρηση και το σύστησε ιδιαίτερα. Πραγματικά ικανοποιώντας με την υπηρεσία μεταπώλησής τους. Πολύ γρήγορη απάντηση.

—— -- Robert από την Ισπανία

Η δοκιμή με το νάτριο 3 nitrobenzenesulphonate είναι θετικά, ικανοποιώ με το προϊόν, σας έρχομαι σε επαφή με whent ανάγκη Ι αυτό περισσότερο.

—— -- Ο κ. RAUL από τον Καναδά

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. τεχνολογίας Jusheng Hubei, ΕΠΕ έχει προωθήσει την τεχνολογία και τον εξοπλισμό παραγωγής, την ισχυρή τεχνική δύναμη, το πρώτης τάξεως εργαστήριο και τον εξοπλισμό επιθεώρησης.

   

  Το Jusheng έχει αναπτυχθεί σε επαγγελματικό εργοστάσιο και 10 γραμμές παραγωγής κατασκευαστικός τα ενεργά φαρμακευτικά συστατικά και τους φαρμακευτικούς μεσάζοντες με τις προσπάθειες αρκετών ετών και τη συμβολή των πεπειραμένων τεχνικών στις διαφορετικές περιοχές.

   

  Ο προηγμένες εξοπλισμός παραγωγής και οι εγκαταστάσεις, η τέλειο εξασφάλιση ποιότητας και το σύστημα ελέγχου, η αποτελεσματική ανάλυση προϊόντων και ο έλεγχος είναι όλοι διαθέσιμοι στην επιχείρησή μας.

   

  Το εργοστάσιο επιχείρησης έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001. Κάθε προϊόν batch πρέπει περασμένο ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου και έπειτα συσκευασμένος στην τσάντα φύλλων αλουμινίου αλουμινίου ή η ίνα μπορεί ως απαιτήσεις πελατών διαφοράς από τους επαγγελματικούς τεχνικούς.

 • OEM / ODM
 • Ε & Α

  Με επαρχιακό κέντρο Ε&Α και περισσότερα από ογδόντα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, Jusheng έχει παραγάγει μια μεγάλη έκταση των προϊόντων - πάνω από 2000 τύποι συνολικά - στα ενεργά φαρμακευτικά συστατικά και τους φαρμακευτικούς μεσάζοντες.

   

  Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

   

  Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Linda

Τηλ.:: 0086-27-59599243

Φαξ: 0086-27-83861211

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)