products

Nicotinamide 1341-23-7 Riboside NR

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Senwayer Brand
Πιστοποίηση: ISO, 9001, USP
Αριθμό μοντέλου: 1341-23-7
Ποσότητα παραγγελίας min: 10grams
Τιμή: Discount is possible if your order is big enough
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10g, 20g, 50g, 100g, 500g. 1kg, 10kg
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T εκ των προτέρων, γραμμάριο χρημάτων, Western Union, μεταφορά τράπεζας.
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
NR CAS: 1341-23-7 NR αλλιώς: NICOTINAMIDE RIBOSIDE Nicotinamide Ribose 1 [3,4-dihydroxy-5 (hydroxymethyl) oxolan-2] pyridine-5-ca
NR Apparence: Σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη NR αγνότητα: 99%
Υψηλό φως:

αντι συμπληρώματα γήρανσης

,

αντι σκόνη γήρανσης


Περιγραφή προϊόντων

Nicotinamide Riboside NR 1341-23-7 NR για ακατέργαστη δύναμη αντι-γήρανσης NAD+ την ωθώντας

 

Γρήγορη λεπτομέρεια


Όνομα: Pyridinium, 3 (aminocarbonyl) - 1-β-δ-ribofuranosyl
CAS αριθ.: 1341-23-7
Τύπος: Γ11 Χ15 Ν2 Ο5
Μοριακό βάρος: 272.25454
Συνώνυμα: Pyridinium, 3-carbamoyl-1-β-δ-ribofuranosyl (8CI) 3-Pyridinecarboxamide, 1 β-δ-ribosyl Nicotinamide ribonucleoside Nicotinamide ribose Nicotinamide riboside Ribosylnicotinamide 1 [3,4-dihydroxy-5 (hydroxymethyl) oxolan-2] pyridine-5-carboxamide nicotinamide-βήτα-riboside
Πυκνότητα: 1.201g/cm3
Σημείο βρασμού: 646.2 °C 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 344.6 °C
Εμφάνιση: Σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Συσκευασία: 1kg/foil τσάντα
Αγνότητα: 99%
Χρήση:

Αντι έρευνα γήρανσης, αντι προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης γήρανσης.

 
Είστε έτοιμος να ενώσετε χιλιάδες άνθρωποι που εκμεταλλεύονται ήδη την πιό πρόσφατη σημαντική ανακάλυψη στην επιστήμη της γήρανσης. Μπορείτε τις μοναδικές ηλικιακές ανησυχίες υγείας. Και τα πράγματα πρόκειται μόνο να γίνουν ολοένα πιο δύσκολο καθώς το σώμα σας γίνεται παλαιότερο. Ευτυχώς, οι μελέτες έχουν δείξει ότι η βελτίωση των επιπέδων του NAD+ μπορεί να αντιστρέψει πολλά από τα αποτελέσματα που προκαλούνται με τη γήρανση. Η λήψη Nicotinamide Riboside μπορεί καθημερινά να υποστηρίξει.

 

Nicotinamide 1341-23-7 Riboside NR 0

 

Nicotinamide περιγραφή riboside


Nicotinamide το riboside παράγεται φυσικά στους οργανισμούς μας. Είναι μια χημική ένωση που ενεργεί ως πρόδρομος στη βιταμίνη B3. Στους όρους χημείας, είναι ένας pyridine-νουκλεοζίτης – αλλά δεν πρέπει πραγματικά να ξέρετε αυτού.

Για πολύ καιρό, κανένας δεν ήξερε πραγματικά για nicotinamide το riboside. Οι μηχανισμοί του καλά-δεν έγιναν κατανοητοί και, με την πρώτη ματιά, δεν εμοίασε με το είχε επιπτώσεις βαθιά στο σώμα με κάθε τρόπο.

Το προηγούμενο έτος, διάφορες μελέτες έχουν διεξαχθεί nicotinamide στο riboside, ριζικά μεταβαλλόμενος τον τρόπο που αισθανόμαστε για αυτήν την χημική ένωση.

 

Οφέλη Nicotinamide Riboside

Η νέα έρευνα παρουσιάζει ότι Nicotinamide Riboside μπορεί να βελτιώσει την απόδοση εγκεφάλου και να μειώσει τη γήρανση
Εάν είστε όπως τους περισσότερους ανθρώπους, δεν έχετε ακούσει για ποτέ nicotinamide το riboside το (NR) πριν. Αλλά αυτός μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα.

Nicotinamide το riboside είναι η αγάπη της nootropic κοινότητας αυτή την εβδομάδα αφότου δημόσιευσαν οι ερευνητές του Χάρβαρντ μια έκθεση που προτείνει ότι η μοναδική χημική ένωση όχι μόνο μας καθιστά εξυπνώτερους – καθιστά επίσης μας το βλέμμα νεώτερο.

Αυτή η πρόσφατη μελέτη περιέλαβε τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το πανεπιστήμιο NSW. Δημοσιευμένη στο επιστημονικό κύτταρο περιοδικών το Δεκέμβριο του 2013, η μελέτη ορόσημων παρείχε τις πολύτιμες ιδέες στην απόδοση και την αντι-γήρανση εγκεφάλου.

Σήμερα, πρόκειται να εξηγήσω ποιο nicotinamide riboside είναι, πώς λειτουργεί, και γιατί θα μπορούσε να είναι το πολυτιμότερο nootropic συμπλήρωμα χρησιμοποιείτε πάντα:

 

Αντι γήρανση Riboside Icotinamide


Συνθέτει NAD+ για να προωθήσει τις διαδικασίες αντι-γήρανσης.
NAD+ είναι nicotinamide dinucleotide αδενίνης. NAD+ δεν είναι αρκετά τόσο νέο όσο nicotinamide το riboside το (NR), αλλά έχει συνδεθεί με τα παρόμοια οφέλη.

Οι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιήσει από καιρό NAD+ ως ισχυρό εργαλείο αντι-γήρανσης. Προσπαθώντας να βρούν μια θεραπεία για τη γήρανση, οι επιστήμονες αύξησαν τα επίπεδα του NAD+ μέσα στα μιτοχόνδρια. Τα μιτοχόνδρια αποκρίθηκαν με την αύξηση της απόδοσης και της ενέργειάς τους, η οποία εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα αποτελέσματα της γήρανσης.

Τώρα, γιατί είναι Ι λέγοντας σας για NAD+ όταν πρέπει για nicotinamide το riboside; Καλά, οι επιστήμονες κάνουν αυτήν την περίοδο NAD+ χρησιμοποιώντας περίπλοκη, βιολογική διαδικασία 8 βημάτων. Είναι ανεπαρκές και ακριβό.

Nicotinamide το riboside είναι ένας πρόδρομος σε NAD+ και θα μπορούσε να είναι ο παγκόσμιος καλύτερος τρόπος να συνθεθεί NAD+ μέσα στους οργανισμούς μας. Αντί της χρησιμοποίησης μιας διαδικασίας 8 βημάτων για να δημιουργήσουν NAD+, οι επιστήμονες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν nicotinamide το riboside για να το κάνουν μια διαδικασία 2 βημάτων, που καθιστά τη διαδικασία αντι-γήρανσης σημαντικά αποδοτικότερη.

Πρόοδος ασθενειών καθυστέρησης


Αυτό το όφελος είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Οι ερευνητές δημόσιευσαν πρόσφατα μια έκθεση EMBO στη μοριακή ιατρική που έδειξε ότι η συμπλήρωση NR καθυστέρησε την πρόοδο ασθενειών στα ποντίκια κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Συγκεκριμένα, nicotinamide το riboside «αποτελεσματικά καθυστέρησε νωρίς και πρόσφατος-σκηνικών ασθενειών πρόοδος, με εύρωστα να προκαλέσει μιτοχονδριακό biogenesis στο σκελετικό μυ και τον καφετή λιπαρό ιστό, που αποτρέπει τις μιτοχονδριακούς ultrastructure ανωμαλίες και [μιτοχονδριακό DNA] το σχηματισμό διαγραφής.»

Οι ερευνητές πήγαν για να δηλωθεί ότι «NR υποκίνησε περαιτέρω τη μιτοχονδριακή ξετυλιγμένη πρωτεϊνική απάντηση, που προτείνει τον προστατευτικό ρόλο του στη μιτοχονδριακή ασθένεια.»

Τα αποτελέσματα είναι αναγκάζοντας. Θα μπορούσε nicotinamide το riboside να είναι η έξοχος-τροφοδοτημένη ανθρωπότητα θεραπείας ασθενειών έχει ψάξει για;

 

Nicotinamide Riboside είναι η σωστή επιλογή για σας:


Nicotinamide το riboside είναι μια από τις πιό συναρπαστικές νέες χημικές ουσίες που ερευνώνται από τη nootropic κοινότητα σήμερα.

Είναι συναρπαστικό επειδή είναι ένα από τα πρώτα συμπληρώματα που γυρίζει κυριολεκτικά πίσω τα αποτελέσματα της γήρανσης με την αναζωογοηση των μιτοχονδρίων – επίσης γνωστών ως «εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος» των κυττάρων μας και ένα από τα κρισιμότερα μέρη της οργανικής ζωής.

Αυτός σημαίνει την καλύτερη γνωστική απόδοση, την καλύτερη αθλητική απόδοση, και μια πιό νεανική εμφάνιση. Εκείνα είναι οφέλη που το καθένα μπορεί να εκτιμήσει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Abby Xiang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617764031156

WhatsApp : +8617764031156