products

Παχύς δολοφόνος Tetrahydrolipstatin, CAS 96829-58-2 τοπ συμπληρώματα απώλειας βάρους

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Senwayer Brand
Πιστοποίηση: ISO, 9001, USP
Αριθμό μοντέλου: 96829-58-2
Ποσότητα παραγγελίας min: 10grams
Τιμή: Discount is possible if your order is big enough
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10g, 20g, 50g, 100g, 500g. 1kg, 10kg
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T εκ των προτέρων, γραμμάριο χρημάτων, Western Union, μεταφορά τράπεζας.
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
CAS: 96829-58-2 Αλλιώς: Orlistat, Orlipastat, Tetrahydrolipstatin
Apparence: Σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Αγνότητα: 99%
Χρήση: Παχιά φάρμακα δολοφόνων Απόθεμα: Αρκετό απόθεμα
Υψηλό φως:

στεροειδή απώλειας βάρους

,

παχιά καίγοντας φάρμακα


Περιγραφή προϊόντων

Λίπος ασφάλειας - συμπλήρωμα Orlistat 96829-58-2 Bodybuilder Tetrahydrolipstatin δολοφόνων
 
Γρήγορη λεπτομέρεια


Αριθμοί CAS: 96829-58-2
Εμφάνιση: άσπρη κρύσταλλο ή σκόνη βελόνων
Ποιοτικά πρότυπα: CP
Προδιαγραφή συσκευασίας: 1 kg/bag, 25kg/τύμπανο.
Σημείο τήξης: 45
Αγνότητα: 98.0%
Εμφάνιση: Άσπρος ή καλός της άσπρης κρυστάλλινης σκόνης, διαλυτός στο νερό.
Κατασκευαστής: Εργοστάσιο Senwayer.
 
Περιγραφή Orlistat


Το Orlistat (επίσης γνωστό ως tetrahydrolipstatin) είναι ένα φάρμακο με σκοπό να μεταχειριστεί την παχυσαρκία. Η αρχική λειτουργία της αποτρέπει την απορρόφηση των λιπών από την ανθρώπινη διατροφή με τη δράση ως lipase ανασταλτικός παράγοντας, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη θερμιδική εισαγωγή. Προορίζεται για τη χρήση από κοινού με μια προμηθευτής-εποπτευμένη υγειονομική περίθαλψη διατροφή μειώνω-θερμίδας.
Το Orlistat είναι το διαποτισμένο παράγωγο του lipstatin, ένας ισχυρός φυσικός ανασταλτικός παράγοντας παγκρεατικά lipases που απομονώνονται από το Streptomyces βακτηριδίων toxytricini. Εντούτοις, λόγω της σχετικών απλότητας και της σταθερότητάς του, orlistat επιλέχτηκε πέρα από το lipstatin για την ανάπτυξη ως φάρμακο αντι-παχυσαρκίας.
 
Το φάρμακο δεν πρέπει να απορροφηθεί μέσω του σώματος. Στις κανονικές δόσεις, η απορρόφηση του λίπους μπορεί να εμποδιστεί από 30%. Υπάρχει λίγη απορρόφηση μετά από την προφορική διοίκηση. Μπορεί να υπόκειται στη μεταβολική αδρανοποίηση στο έντερο με τις μεταβολικές περιοχές που βρίσκονται στο γαστροεντερικό τοίχο. Η ημιζωή αποβολών είναι περίπου 14 έως 19 ώρες. Περίπου 97% των αγαθών εκκρίνονται με τα περιττώματα, των οποίων 83% είναι στο πρωτότυπο.
Κλινικά orlistat μπορεί να εφαρμοστεί στην επεξεργασία της παχυσαρκίας και hyperlipidemia. Υπό κανονικές συνθήκες, μπορεί να υπόκειται στην προφορική διοίκηση σε μια δόση 120 mg για τρεις φορές ανά ημέρα. Πάρτε το κατά τη διάρκεια του γεύματος ή 1 ώρα μετά από ένα γεύμα. Μετά από 2 εβδομάδες της διοίκησης, το βάρος σωμάτων μπορεί να αρχίσει να μειώνεται. Μπορεί να ληφθεί συνεχώς για 6 έως 12 μήνες. Εάν η δόση αυξάνεται επάνω από 400 mg καθημερινά, η επίδραση πλέον δεν θα ενισχυθεί περαιτέρω.
 
Προσοχή pls:


Αποφύγετε μια διατροφή που είναι υψηλή στο λίπος. Τα πλούσια σε λίπη γεύματα που λαμβάνονται σε σχέση με με το orlistat μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο δυσάρεστων παρενεργειών σας στο στομάχι ή τα έντερά σας.
Εάν παίρνετε επίσης το cyclosporine, μην το πάρτε μέσα σε 3 ώρες πριν από ή 3 ώρες αφότου παίρνετε orlistat.
Εάν παίρνετε επίσης το levothyroxine (όπως Synthroid), μην το πάρτε μέσα σε 4 ώρες πριν από ή 4 ώρες αφότου παίρνετε orlistat.
 
Συνιστώμενη Orlistat δόση


Ενήλικοι: Η συνιστώμενη δόση διαρκεί μια κάψα 120 mg κατά τη διάρκεια του γεύματος ή μέσα σε μια ώρα μετά από το γεύμα. Εάν ένα γεύμα δεν είναι στο τρόφιμο ή κανένα λίπος, μπορείτε να παραλείψετε ένα φάρμακο. Η μακροπρόθεσμη χρήση της επεξεργασίας (συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων ελέγχου και κινδύνου βάρους για τη βελτίωση) είναι βιώσιμη.
Η διατροφή του ασθενή πρέπει να ισορροπηθεί θρεπτικά με την ελαφρώς χαμηλή θερμότητα. Υπάρχει για 30% της θερμότητας που προέρχεται από το λίπος. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Η λήψη των λιπών, των υδατανθράκων και της πρωτεΐνης πρέπει να διανεμηθεί σε τρία γεύματα ημερησίως. Δεν υπάρχουν κανένα στοιχείο ότι το πάνω από τρεις φορές καθημερινό /120mg ανά χρόνο μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα. Καμία ρύθμιση δόσεων δεν απαιτείται για τους ηλικιωμένους.
 
Στεροειδή απώλειας βάρους παρέχουμε


Λ-Triiodothyronine (T3) μια συνθετική παραλλαγή της ορμόνης θυροειδή του ανθρώπινου σώματος
1,3-Dimethylamylamine HCL/DMAA ΝΕ των δημοφιλέστερων και αποτελεσματικών θρεπτικών συμπληρωμάτων
Υδροχλωρίδιο Lorcaserin ένα FDA-approved φάρμακο βάρος-απώλειας συνταγών
Dehydroepiandrosterone/DHEA για την κατασκευή των μεσαζόντων φαρμάκων steriod
Rimonabant φάρμακο αντι-παχυσαρκίας
Νάτριο Levothyroxine (T4) χρησιμοποιημένος για να μεταχειριστεί hyperthyroidism, την παχυσαρκία, ή την απώλεια βάρους
Spironolactone Χρησιμοποιημένος ως διουρητικός

 
Εφαρμογές Orlistat:


1. Το Orlistat είναι ένα φάρμακο που προωθεί την απώλεια βάρους με την παρεμπόδιση της πέψης και της απορρόφησης του λίπους στα τρόφιμα. Στο έντερο, ένα ένζυμο κάλεσε lipase (που παράγεται πρώτιστα από το πάγκρεας) το λίπος σπασιμάτων χώρια στα τρόφιμα έτσι ώστε μπορεί να απορροφηθεί στο σώμα
2. Το Orlistat εμποδίζει τη δράση lipase και με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει την αποσύνθεση και την απορρόφηση του λίπους. Το Orlistat εμποδίζει την απορρόφηση περίπου 25% του λίπους σε ένα γεύμα. Το λίπος εκκρίνεται στα περιττώματα.
3. Το Orlistat είναι το διαποτισμένο παράγωγο του lipstatin, ένας ισχυρός φυσικός ανασταλτικός παράγοντας παγκρεατικά lipases που απομονώνονται από το Streptomyces βακτηριδίων toxytricini. Εντούτοις, λόγω της σχετικών απλότητας και της σταθερότητάς του, orlistat επιλέχτηκε πέρα από το lipstatin για την ανάπτυξη ως φάρμακο αντι-παχυσαρκίας
4. Τα διαιτητικά λίπη πρέπει να αναλύσουν στα μικρότερα κομμάτια προτού να μπορέσει να τα απορροφήσει το σώμα. Το Orlistat λειτουργεί με το φράξιμο του ενζύμου που αναλύει τα λίπη στη διατροφή σας. Αυτό το undigested λίπος περνά έπειτα από το σώμα σας στη μετακίνηση εντέρων σας
5. Το Orlistat δεν εμποδίζει την απορρόφηση των θερμίδων από τη ζάχαρη και άλλα non-fat τρόφιμα, έτσι πρέπει ακόμα να περιορίσετε τη συνολική λήψη θερμίδων σας
6. Το Orlistat είναι πασίγνωστο για τις γαστροεντερικές παρενέργειές του (μερικές φορές καλούμενες τα αποτελέσματα επεξεργασίας), οι οποίες μπορούν να περιλάβουν το steatorrhea (ελαιούχα, χαλαρά σκαμνιά). Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση, orlistat είναι διαθέσιμος για την πώληση χωρίς μια συνταγή. Οι γενικές διατυπώσεις του orlistat είναι διαθέσιμες σε κάποια χώρα

 
Orlistat COA:


Όνομα προϊόντων Orlistat
CAS αριθ. 96829-58-2
Εξωτερική συσκευασία 1kg/foil τσάντα
Ημερομηνία παραγωγής 1 Μαρτίου 2017
Ζωή του προϊόντος στο ράφι 29 Φεβρουαρίου 2017
Πρότυπα που υιοθετούνται Στο εσωτερικό πρότυπα
Στοιχεία Προδιαγραφή Αποτελέσματα
Εμφάνιση άσπρη σκόνη Προσαρμόζεται
Υγρασία ≤1% 0,39%
Σημείο τήξης 72.4-77.7ºC 73-75ºC
Αγνότητα ≥99% 99.29%
Βαριά μέταλλα ≤10ppm Προσαρμόζεται
Ακαθαρσίες ≤1.0% Προσαρμόζεται
TLC μόνο ένα σημείο Προσαρμόζεται
Συμπέρασμα Κατάλληλος

 


Παχύς δολοφόνος Tetrahydrolipstatin, CAS 96829-58-2 τοπ συμπληρώματα απώλειας βάρους 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Abby Xiang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617764031156

WhatsApp : +8617764031156